Karriere hos oss

Boråstapeter – størst i Norden

Boråstapeter ble grunnlagt i 1905 av Waldemar Andrén, som hadde en visjon om at «alle svensker skal ha råd til å skape et vakrere hjem ved hjelp av tapet». I dag er vi markedsledende i Norden og selger tapeter over hele verden.

Varemerket Boråstapeter inngår i konsernet Embellence Group sammen med varemerkene Perswall, Cole & Son, Pappelina og Wall & Decò. Sammen har vi mer enn 200 ansatte. Vårt utgangspunkt og hovedkontor ligger i Borås, men vi har kolleger i London, Cervia, Oslo og Suzhou. Vi ønsker at våre medarbeidere skal vokse med oss, og er alltid på utkikk etter talenter – uansett om du er i begynnelsen av karrieren, eller er mer erfaren og leter etter en god arbeidsplass.


Kontakt oss på career@borastapeter.com og fortell hvordan du kan bidra til vår fremgang.

 

Lediga tjänster

 

Vi söker coach till Customer Relations Front Office 


Dina arbetsuppgifter:

I rollen som coach på Front Office leder och fördelar du det dagliga arbetet inom gruppen för att uppnå uppsatta mål genom att vara en engagerad och entusiasmerande ledare.
Du delar ansvaret för arbetsuppgifterna med gruppen där du bidrar med din telefontillgänglighet för att ge kunderna den bästa servicen genom support och rådgivning i deras ärenden samt handlägga deras beställningar. Orderhandläggning sker i första hand via telefon, vid behov även order inkomna via mail, EDI eller andra sätt.
Som ledare är det mycket viktigt att du agerar som en god förebild och lever upp till företagets förväntningar på dig i rollen som coach.

 

Vi söker dig som:

Är en positiv och engagerad person som förstår vikten av att hjälpa och ge den bästa servicen till våra kunder, försäljning till både företag och konsument. För att lyckas skapa och utveckla branschens bästa kundtjänst vet du att detta gör du tillsammans med kollegorna genom att skapa ett sammansvetsat team där du bidrar med din kompetens och ditt engagemang. Du får andra att växa genom att ge ansvar och skapa förtroende er emellan.

Att du har erfarenhet från att jobbat i kundserviceorganisationer under minst tre år samt behärskar engelska i tal och skrift är kompetenser vi söker i denna roll.  

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din kompetens, utifrån vilka vi anser viktiga för att du ska trivas och utvecklas inom företaget. 

Har du ett intresse för design och för Boråstapeters produkter kommer du att trivas extra bra hos oss! 

Placering är på vårt kontor vid vår produktionsenhet i Borås.

 

Ansökan:

Ansöker gör du genom att maila ditt CV tillsammans med en kort beskrivning om dig som vår kommande coach på Customer Relations.

Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer och att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag som är den 16 augusti 2021.
 

För frågor om tjänsten, kontakta gärna Head of Customer Relations
Anna-Lena Danielsson på telefon 070-377 01 50.


Inför en anställning hos oss kan vi komma att tillämpa bakgrundskontroll.
 

Handlekurv

Your shopping cart is empty.
Svenska – nb
English – nb
Suomi – nb
Bokmål – nb
Русский – nb
Close

Søk