Yleiset ehdot

Tekemällä tilauksen vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt nämä käyttöehdot kokonaisuudessaan sekä annat suostumuksesi sille, että käsittelemme henkilötietojasi tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tietoa Boråstapeter-yrityksestä

Jotta voit tehdä ostoksia Boråstapeterilla, sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava oikeus tehdä sopimus.

Näissä yleisissä ehdoissa määritellään tuotteiden tilaamista koskevat säännöt. Jäljempänä ”me” tarkoittaa Boråstapeter-yritystä. Hyväksymällä ehdot hyväksyt, että sinua sitoo kulloinkin ajantasainen versio näistä ehdoista.

Erilaiset näytöt ja näyttöjen asetukset vaikuttavat värien toistumiseen, joten emme voi taata, että tuotteiden sävyt vastaavat kuvia, joita vierailijat voivat tutkia sivustollamme. Pidätämme oikeuden paino- ja kirjoitusvirheisiin.

Sopimuspuolet ja maksuehdot

Tapettinäytteet ostetaan ja maksetaan aina verkossa ostotapahtuman yhteydessä.

Rekisteröityminen ja henkilötietojen käsittely

Rekisteröityminen Boråstapeterille on ilmaista eikä velvoita ostosten tekoon. Tilausta tehdessäsi sinun täytyy antaa rekisteröintilomakkeessa pyydetyt tiedot. Tilaukseen tarvitaan muun muassa nimi sekä osoite- ja yhteystiedot, mukaan lukien toimiva sähköpostiosoite.

Tietojasi käsitellään tarkoituksena täyttää kanssamme solmimasi sopimus, toimittaa tuotteet ym. Tietojasi käytetään myös tarjousten lähettämiseen ja uusista tuotteista ja palveluista tiedottamiseen. Henkilötietosi voidaan myös luovuttaa muille konsernimme yhtiöille sekä valitsemallesi jälleenmyyjälle. Antamalla tietosi tilauksen yhteydessä hyväksyt, että käsittelemme tietojasi tässä kuvatulla tavalla henkilötietolain (1998:204) mukaisesti.

Jos haluat peruuttaa suostumuksesi, voit tehdä niin kokonaan tai osittain ilmoittamalla asiasta meille kirjallisesti. Yhteystiedot ovat alempana kohdassa Tietosuojakäytäntö. Jos suostumuksen peruuttamisesta seuraa, että Boråstapeter ei pysty panemaan sopimusta tai muita velvoitteita täytäntöön, meillä on oikeus kieltäytyä toimittamasta tilattuja tuotteita tai purkaa sopimus välittömästi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, voit ottaa meihin yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla.

Voimme lähettää tarjouksia ja uutisia postitse tai muilla tavoilla. Boråstapeter ei lähetä mainoksia sähköpostitse tai teksti-/kuvaviestillä ilman suostumustasi. Voit antaa suostumuksen esimerkiksi tilaamalla uutiskirjeemme, antamalla sähköpostiosoitteesi tai tilaamalla tekstiviesti-ilmoitukset tilauksesi saapumisesta.

Tilaukset ja toimitusehdot

Kaikki sivustomme tuotteet myydään sivustolla annettuun hintaan (sisältäen arvonlisäveron) niin kauan kuin varastoa riittää. Emme valitettavasti voi taata, että loppuunmyytyjä tuotteita voitaisiin toimittaa myöhemmin tai korvata vastaavilla tuotteilla, joten meillä on oikeus hylätä tilaus kokonaan tai osittain. Jos hylkäämme tilauksen, hylkäys on voimassa myös vastedes.

Tilaus on sitova vasta, kun olemme vahvistaneet tilauksen. Vahvistus lähetetään yleensä sähköpostitse viimeistään tunnin kuluttua tilauksen tekemisestä ja on pätevä myös silloin, kun se lähetetään virheelliseen sähköpostiosoitteeseen. Tavallinen toimitusaika on 1–3 arkipäivää vahvistuksesta.

Peruuttamisoikeus

Voit ottaa yhteyttä myös asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää.

Reklamaatiot

Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään.

Sulkeminen

Meillä on oikeus sulkea tilisi, jos rikot näitä käyttöehtoja.

Luovuttaminen

Boråstapeter-tili on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Meillä on oikeus luovuttaa kaikki tai tietyt oikeudet (kuten oikeus maksuun) ja velvollisuudet muulle taholle näiden ehtojen mukaisesti. Meillä on myös oikeus käyttää palveluntarjoajia velvollisuuksiemme täyttämiseen.

Ehtojen muuttaminen

Muutokset tai lisäykset näihin ehtoihin astuvat voimaan kuukauden kuluttua siitä, kun ne on julkaistu sivustollamme. Meillä on aina oikeus ryhtyä välittömiin muutoksiin silloin kun laki, asetus tai viranomaispäätös niin vaatii. Jos et hyväksy muutosta tai lisäystä näihin käyttöehtoihin, sinulla on oikeus sulkea asiakastilisi lähettämällä kirjallinen ilmoitus tekstin lopussa annettuun osoitteeseen. Jos et sulje tiliäsi, sinun katsotaan hyväksyneen uudet ehdot.

Tekijänoikeus

Sivustollamme esitettyjä kuvia, tekstejä ja muuta sisältöä suojaa tekijänoikeus, tavaramerkkisuoja ja muut immateriaalioikeudelliset säännöt ja lait. Jos muuta ei mainita, kaikki sivuston materiaali on omaisuuttamme. Et siis saa käyttää kuviamme omiin tarkoituksiin.

Force majeure

Osapuoli ei ole vastuussa viivästyksistä tai menetyksistä, jotka johtuvat osapuolesta johtumattomista syistä ja jotka merkittävästi vaikeuttavat velvoitteiden täytäntöönpanoa tai joiden vuoksi velvoitteiden täytäntöönpano ei ole taloudellisesti kohtuullista. Jos osapuoli haluaa vedota tällaisiin olosuhteisiin, siitä on ilmoitettava toiselle osapuolelle välittömästi.

Pakottava lainsäädäntö

Mitään näiden ehtojen kohtaa ei tule tulkita siten, että sen perusteella voitaisiin poiketa ostoihin näiden ehtojen mukaisesti sovellettavasta pakottavasta lainsäädännöstä tai jättää se huomiotta.

Riita-asiat

Näihin ehtoihin liittyvät riita-asiat ratkaisee ruotsalainen tuomioistuin. Me ja jälleenmyyjämme noudatamme Ruotsin yleisen kuluttajariitalautakunnan (Allmänna Reklamationsnämnden) suosituksia.



Tietosuojakäytäntö

Boråstapeter AB pyrkii varmistamaan, että yksityisyytesi on turvattu käyttäessäsi palveluitamme. Siksi meillä on käytäntö, joka määrittelee, miten henkilötietojasi käsitellään ja suojataan. Tietosuojakäytäntö koskee asiakkaita, jotka ovat tekemisissä WallVisionin tavaramerkkien ja niiden verkkosivujen kanssa: WallVision, Boråstapeter, Cole & Son, Wallpapermatch ja Wall&Déco.

Kuka vastaa henkilötiedoistasi?

Boråstapeter AB on henkilötietovastaava niiden henkilötietojen osalta, joita käsitellään yrityksessämme ja joita avustajamme käsittelevät.

Mitä henkilötietoja keräämme?

Keräämme henkilötietoja, joita tarvitaan asiakkaidemme tilausten toimittamiseen. Käsittelemämme henkilötiedot ovat tietoja, joita asiakkaat itse antavat meille. Useimmiten nämä ovat yhteystietoja, kuten nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja osoite. .

Mihin henkilötietoja käytetään?

• Asiakastilausten käsittelyyn

• Toimitusilmoitusten lähettämiseen

• Yhteydenottoon, kun tilaus on noudettavissa myymälästä

• Vastataksemme kysymyksiisi.

• Kysymyksiin vastaamiseen

• Tuotteistamme kertomiseen

Säilytämme tietojasi niin pitkään kuin yllä olevat tarkoitukset vaativat tai niin pitkään kuin laki vaatii. Tämän jälkeen henkilötiedot poistetaan.

Kuinka tiedot suojataan?

Noudatamme alan standardien mukaisia soveltuvia teknisiä ja organisatorisia turvatoimia sen varmistamiseksi, että kaikki käsittelemämme tiedot suojataan luvattomalta käytöltä. Kaikkia yksityishenkilöitä koskevia tietoja säilytetään Euroopan unionin sisällä. Vain rajatulla määrällä työntekijöitä on pääsy tietoihin, ja tietojen käsittely on tarkkaan säädeltyä.

Mitä henkilötietoja keräämme?

Oikeutesi

Sinulla on oikeus tietää, mitä henkilötiedoillasi tehdään ja milloin, miten ja miksi niitä käsitellään. Lisäksi sinulla on oikeus saada pääsy henkilötietoihisi ja pyytää niiden siirtoa, oikaisua tai poistoa.

Oikeus tietoihin pääsyyn

Voit kerran vuodessa veloituksetta pyytää tietoa siitä, mitä henkilötietoja olemme tallentaneet, mikä niiden käsittelyn tarkoitus on ja mistä nämä henkilötiedot on kerätty.

Pyyntö saada pääsy tietoihin tulee esittää kirjallisesti ja lähettää alla olevaan osoitteeseen.

Boråstapeter AB
att: Dataskyddsombud
Box 1
501 13 Borås
Sverige

Tarvitsemme nimen, henkilötunnuksen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen henkilötietojen löytämiseen ja lähettämiseen. Kerro viestissä, mihin sähköpostisoitteeseen haluat meidän lähettävän tiedot. Määritä lisäksi salasana pakatulle tiedostolle.

On tärkeää, että allekirjoituksesi lisäksi liität kyselyyn myös kopion hyväksytystä henkilöllisyystodistuksesta, jotta voimme varmistaa, että tiedot tulevat juuri sinulle.

Oikeus tietojen oikaisuun

Vastaamme siitä, että käsittelemämme henkilötiedot ovat virheettömiä ja ajan tasalla. Jos kuitenkin huomaat, että meillä on sinusta virheellisiä tietoja, sinulla on oikeus pyytää tietojen oikaisua. Sinulla on myös oikeus täydentää puutteellisia henkilötietoja ja lisätä tietoja, jotka ovat merkityksellisiä tietojen käsittelytarkoituksen kannalta.

Jos tietoja on oikaistu pyynnöstäsi, kerromme asiasta niille tahoille, joille olemme luovuttaneet tietoja. Tämä ei kuitenkaan koske tilannetta, jossa se osoittautuisi mahdottomaksi tai aiheuttaisi kohtuutonta työtä. Kerromme pyynnöstäsi, kenelle oikaisutiedot on luovutettu.

Oikeus tietojen poistamiseen

Säilytämme asiakastietojasi niin pitkään kuin olet meillä asiakkaana. Kun sopimus välillämme on päättynyt, tiedot poistetaan, ellei meillä ole lakisääteistä velvollisuutta säilyttää niitä pidempään (esimerkiksi kirjanpitolain mukaan).

Asiakkaana sinulla on aina oikeus kääntyä puoleemme ja pyytää henkilötietojesi poistamista. Henkilötiedot on poistettava seuraavissa tapauksissa:

  • Jos henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joihin ne on kerätty ja joissa niitä on käsitelty
  • Jos käsittely perustuu yksinomaan suostumukseesi ja peruutat suostumuksen
  • Jos käsittely tapahtuu suoramarkkinointia varten ja vastustat henkilötietojesi käsittelyä;
  • Jos kiellät tietojen käsittelyn edunvertailun jälkeen eivätkä mitkään oikeutetut syyt syrjäytä etuasi
  • Jos henkilötietoja ei käsitellä määräysten mukaisesti
  • Jos poistamista vaaditaan oikeudellisen velvoitteen toteuttamiseksi.

Valitukset

Jos mielestäsi käsittelemme henkilötietojasi voimassa olevien tietosuojamääräysten vastaisesti, asiasta on ilmoitettava meille viipymättä. Voit myös tehdä valituksen suoraan tietosuojavaltuutetulle.



Evästeet

Laitteeltasi kerätään tietoa niin kutsuttujen evästeiden avulla. Niiden avulla varmistamme, että saat merkityksellistä tietoa ja parasta palvelua yrityksen ja yhteistyökumppaneiden verkkopalveluissa.

Ostoskori

Your shopping cart is empty.
Svenska – fi
English – fi
Suomi – fi
Bokmål – fi
Русский – fi
Close

Etsi