bt2402_ourhistory_hero_mobile.jpg

Om boråstapeter

Vår historia

Boråstapeter är ett anrikt företag med rötter från början av 1900-talet då Waldemar Andrén grundade Boråstapeter med visionen om att ”alla svenskar ska ha råd att skapa ett vackrare hem med hjälp av tapet.”
 

Mer än hundra år senare ser vi, och världen, annorlunda ut och för att spegla att Boråstapeter får allt fler kunder i olika delar av världen har vi därför uppdaterat den visionen till "Med inspiration från vårt svenska arv skapar vi tapeter för alla hem."

Vi är stolta över att vi i mer än ett sekel har tagit fram tapeter som ligger precis rätt i tiden. Och dessutom har förmågan att stanna kvar länge, både på väggarna och i människors hjärtan. Hos oss hittar du dagens och morgondagens tapetklassiker. Det varaktiga omfattar både stil och kvalitet, men även en tillverkning som håller över tid.

Läs mer om koncernen på embellencegroup.se

bt2402_ourhistory_img1.jpg

Med inspiration från vårt svenska arv skapar vi tapeter för alla hem.

OmOss_Waldemar.jpg

Våra värderingar

Boråstapeter inspirerar människor att skapa mer ombonade och personliga hem med svensktillverkade tapeter som håller över tid.

Viljan att inspirera har alltid varit stark inom Boråstapeter – både genom de positiva känslor vi väcker med våra vackra mönster, färger och material, men också genom att vi gärna delar med oss av vår kunskap till alla er som precis som vi, också vill skapa mer ombonade och personliga hem med hjälp av tapeter.

Hantverksstoltheten och känslan för kvalitet sitter i våra väggar. Tillsammans med Boråstapetfabrik har vi under många år kunnat utveckla och finjustera de allra minsta detaljer i både den kreativa designprocessen och i produktionen. Det märks i allt, från det omsorgsfulla valet av papper till den miljövänliga trycktekniken och, inte minst, i vår stora kärlek till mönster.

Att välja en tapet från Boråstapeter är ett tryggt val. Med vårt stora utbud av tapeter för alla rum och hem kan vi erbjuda något som tilltalar de allra flesta och det är vi stolta över.

{"blockSystemId":"eec99688-32fd-41a7-9b1b-a65666605650"}