Karriär_Hero_Smal_Mobil.jpg

Börja din karriär hos oss!

På Boråstapeter är vi stolta över våra medarbetare, de är nyckeln till vår framgång. Vi söker alltid inspirerande kollegor som vill hjälpa oss att skapa mer ombonade och personliga hem med svensktillverkade tapeter som håller över tid. 

Karriär_DSC07492_1x1.jpg

Vår kultur

Boråstapeter har i över hundra år inspirerat människor att skapa mer ombonade och personliga hem som håller över tid.

Vi brinner för att inspirera genom våra vackra mönster och material, samtidigt som vi delar generöst med oss av vår kunskap. Vår långa historia på Boråstapeter präglas av en varm kultur, stolt grundad på våra värderingar: att vara inspirerande, inkluderande och modiga. Dessa värderingar vägleder vårt dagliga agerande och beslut. Genom vår varma kultur och tydliga värderingar skapar vi en välmående och hållbar arbetsplats, där engagemang och trivsel blomstrar. Tillsammans med våra medarbetare strävar vi efter att vara stolta över vårt gemensamma Boråstapeter!

Lediga jobb

Här kan du läsa mer om våra lediga jobb. Har vi inga lediga jobb just nu är du ändå varmt välkommen att skicka in en spontanansökan. Vi tar även emot förfrågningar om LIA/praktik, mejla till career@borastapeter.com

Karriär_Push_1_Smal_Mobil.jpg

Vi har inga lediga tjänster just nu.

Vi erbjuder

Hybrida arbetssätt

Vi förenar det digitala arbetssättets effektivitet med kreativiteten och styrkan i fysiska möten, vilket gör det möjligt att arbeta hemifrån en del av tiden.

Världens vackraste produkter!

Vi har världens vackraste produkter, mer än så behöver vi väl inte säga! Kolla in här. 

Kollektivavtal, friskvårdsbidrag och mycket mera

Vi har kollektivavtal som innehåller förmåner gällande pension och försäkring. Vi har även friskvårdsbidrag och dessutom har vi vinstdelning, så alla medarbetare får ta del av företagets framgångar.

Vi firar!

Vi värnar om traditioner och firar såklart kanelbullensdag, lucia och många andra happenings. Vi fikar tillsammans och vi har en egen matsal där du kan köpa frukost, lunch och lite annat smått och gott!
 

Karriär_Sjöhagen-5_Image_Roomshot_Livingroom_Item_4191 kopiera.jpg

Våra värderingar

Inspirerande

Vi vill inspirera, både till våra kunder och bland våra medarbetare. Vi gör det genom att mötas i vardagen, vi delar med oss av vårt arbete och bygger gemenskap över gränser. Vi har roligt tillsamman och glädjs med varandras framgångar! 


Inkluderande

Vi tror på gemenskap, respekt och prestigelöshet. Genom att dra nytta av varandra olikheter låter vi varje medarbetare få glänsa. Vi lyssnar och involverar och viktigast av allt vi kommunicerar – det är inkluderande för oss! 


Modiga

Vi vill vara kreativa, innovativa och vägledande. Och för att lyckas behöver vi vara modiga! Hos oss innebär det att vi testar oss fram, vi gör om och gör rätt, vi ger och tar ansvar och vi utmanar varandra – allt för att utvecklas och bli ännu bättre! 


Våra avdelningar

Design

Designavdelningen skapar och utvecklar koncept och mönster för nya tapetkollektioner. Designers arbetar med trender för att skapa relevanta kollektioner med både konstnärligt och kommersiellt fokus. 

Marknad & e-handel

Vi ansvarar för PR, e-handel och sociala medier, där vi sätter tonen för varumärket och kollektionerna. Vi skapar och hanterar innehåll för både traditionella och digitala kanaler. Vår Flagship-e-handel, som vi lanserar på flera marknader, ingår också i vårt ansvarsområde.

Sälj

På säljavdelningen ansvarar vi för försäljning till både svenska och internationella kunder. I Sverige och Norden samarbetar vi med ca 660 återförsäljare och internationellt finns vi i ca 70 länder. Vi samarbetar även med bostads- och byggbolag för nybyggnader och renoveringar av lägenheter.

Logistik

Vår logistikavdelning hanterar ordrar från hela världen. Vi plockar och packar till svenska återförsäljare, internationella distributörer och såklart våra egna Flagship-kunder.  

Kundrelationer

På Kundrelationer erbjuder vi högkvalitativ service, hanterar frågor om tapeter, beställningar och reklamationer via olika kommunikationskanaler som telefon och mejl. Våra kunder inkluderar svenska återförsäljare, internationella distributörer och våra egna Flagship-kunder.

Ekonomi

På ekonomiavdelningen arbetar vi med redovisning, bokföring och rapportering. Vi hanterar också den ekonomiska planeringen och uppföljningen, genom budget, prognoser och analyser.
 

Karriär_ArchiveLandscape-3_Image_Roomshot_Item_9478w.jpg

En del av något större

Boråstapeter är en del av Embellence Group, som förvärvar, äger och utvecklar framstående varumärken inom tapet, textilier, mattor och övrig inredning.

I Embellence Groups varumärkesportfölj ingår Boråstapeter, Borås Tapetfabrik, Cole & Son, Wall&decò, Artscape och Pappelina. 

De har framgångsrikt expanderat internationellt de senaste tio åren och har idag en ledande position i Sverige, Norge, Italien, Storbritannien och USA.

Embellence Group strävar efter att vara ett ledande House of Brands inom heminredning med fokus på premiumvarumärken inom olika segment. De vill driva utvecklingen på en föränderlig tapet- och heminredningsmarknad.

{"blockSystemId":"eec99688-32fd-41a7-9b1b-a65666605650"}