EasyUp_Hero_Smal_Mobil.jpg

Snabbt och lätt med EasyUp

Tapeter av hållbar non-woven som ger släta väggar utan synliga skarvar. Limma direkt på väggen, tapeternas höga opacitet gör att du inte behöver måla underlaget innan tapetsering.

EasyUp - lätt att tapetsera

EasyUp är vår egen märkning som numera används som ett vedertaget begrepp i branschen. EasyUp är tapeter av hållbar non-woven som ger släta väggar utan synliga skarvar.

Tapeterna har hög opacitet. Det betyder att gamla tapeter med kontrastrika mönster inte lyser igenom. EasyUp visar också att du valt en mycket slitstark och tålig kvalitet som är formstabil och enkel att tapetsera. Vid omtapetsering på EasyUp tapeter kan du hoppa över alla moment med skarvslipning och spackling – väggarna är ju redan släta!

EasyUp har tillskillnad från till exempel vinyl inget innehåll av klorerade kolväten eller mjukgörare vilka kan ha mycket skadlig inverkan på miljö levande organismer. Efterfrågan på easy up tapet har ökat mycket i och med att kunskapen om och medvetenheten kring miljöfrågor bland konsumenter har höjts. EasyUp är, precis som namnet säger, mycket enkel att sätta upp och dessutom är EasyUp-tapet ett bra miljöval både för människan som bor i rummet och för världen.
 

Läs om hur du tapetserar här

{"blockSystemId":"a114c47a-b240-4a70-b736-344e83719d7d"}