bt2337_camp_studio_hero_mob.jpg

tapeter som vågar lite mer

Boråstapeter Studio

bt2337_camp_studio_img1_mobile.jpg

Förhöj dina rum med tapeter från Boråstapeter Studio. Här samsas unika motiv med omsorgsfulla färgkombinationer och vackra mönster. Alla tapeter måttanpassas efter miljö och tillverkas ”on demand”.

Måttanpassade tapeter som förhöjer dina rum.

Vi på Boråstapeter är stolta över att skapa tapeter för alla hem, även för den som gärna tar ut svängarna när det kommer till färg och form. Genom Boråstapeter Studio utmanar vi idén om vad en tapet kan vara och vilken roll den kan spela i ett rum. Här får våra designers större utrymme att experimentera med nytänkande motiv och mönster – med målet att skapa tapeter som hjälper dig till ett unikt hem som speglar din personlighet.

”Genom Boråstapeter Studio utmanar vi idén om vad en tapet kan vara och vilken roll den kan spela i ett rum.”

Med Boråstapeter Studio vänder vi oss till alla som vill förhöja ett rum och skapa en känsla utöver det vanliga. Tapeterna trycks på ett högkvalitativt papper, med en digital teknik som gör att de kan måttanpassas efter de flesta behov. Det gör att du kan låta ett stort motiv fylla en hel vägg, förvandla vardagsrummet till en grönskande oas eller framkalla illusionen av en himmel i taket. Möjligheterna att forma ett personligt hem är många.

Natur

Bjud in naturen i hemmet genom att låta väggarna prydas av exotiska bladverk, nordisk flora eller magisk natur. På det sättet blir hemmet en plats för lugn, avkoppling och återhämtning.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blommigt

Vill du skapa känslan av en prunkande och romantisk trädgård? En blommig tapet går aldrig ur tiden och håller säsong efter säsong. Här finns något för alla stilar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
bt2337_camp_studio_usp_vintage_mob.jpg

Våra måttanpassade tapeter är digitaltryckta och tillverkas på beställning, vilket är utmärkt ur ett hållbarhetsperspektiv.


bt2337_camp_studio_usp_dahlia_mob.jpg


Måttanpassat
Enkel uppsättning
Smidig mönsterpassning


Barnrum

Släpp loss fantasin och låt barnrummet bli en lekfull oas. Med vackra kulörer, sagoinspirerade mönster eller andra vackra motiv skapar du härliga barnrum med plats för både lek och vila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ytor

Förhöj inredningsstilen med avskalade tapeter där ytan står i fokus. Med marmor, kalk, betong och puts skapar du en vacker grund där personliga inredningsdetaljer och textilier kan ta större plats.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grafiskt & Abstrakt

Lyft in det stilrena och moderna i ditt hem med grafiska, geometriska eller abstrakta mönster. Tapeterna passar de flesta hem och ger dina rum en dynamisk känsla med mycket karaktär.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
{"blockSystemId":"e2c43516-9bfc-4332-8f6a-1c306e42b25a"}